Home > Contact en informatie > Inschrijving & betaling cursussen

Inschrijving en betaling cursussen

Openingstijden kassa: maandag t/m vrijdag 17.00 – 22.30 uur.

Je kunt je op twee manieren inschrijven:
Online op deze website (betaling via iDeal, Mastercard, Visa of Maestro) of aan de kassa op Uilenstede (zie openingstijden hierboven).

Inschrijving online
Je selecteert de cursus van je keuze en daarna maak je een account aan door het invullen van het registratieformulier (of je logt in als je al een account hebt). Een cursusinschrijving is persoonlijk: het is niet mogelijk twee dezelfde cursussen te kopen op één naam.     
Betaling online kost € 2,- per transactie. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de gekochte cursus na de betaling. Let op: pas nadat de betaling met iDeal, Visa, Master of Maestro is afgerond ben je ingeschreven voor de betreffende cursus!

Inschrijven aan de kassa 
Betaling het liefst met pinpas. Eventuele materiaalkosten worden direct bij inschrijving afgerekend, tenzij anders vermeld.
N.b. De inschrijving vervalt na twee keer afwezigheid zonder afmelding. Als een cursus vol is, wordt een wachtlijst bijgehouden en bij voldoende belangstelling zo mogelijk een extra cursus gestart. Mail hiervoor naar cursus.griffioen@vu.nl

Korting
Bij de cursussen staan 3 prijzen vermeld, respectievelijk het tarief voor (a) universitaire en HBO studenten, (b) personeel VU en afgestudeerden van VU en (c) overige deelnemers.
Let op: we controleren je recht op korting tijdens je cursusbezoek in de Griffioen. Zorg daarom dat je altijd een van onderstaande kortingsbewijzen bij je hebt:
- Voor universitaire en HBO-studenten: collegekaart met bewijs van inschrijving (geen ov-chipkaart!)
- Voor VU-medewerkers: een bewijs waaruit blijkt dat je aan de VU werkt (dit kunnen verschillende passen zijn)
- Voor afgestudeerden aan de VU: een kopie van je diploma.
Bij inschrijvingonline wordt gevraagd om je studentnummer of je personeelsnummer.

Restitutie en annulering
- Bij onvoldoende aanmeldingen kan de Griffioen een cursus annuleren. De cursist wordt zo snel mogelijk per mail geïnformeerd. Het betaalde cursusgeld wordt teruggestort op giro- of bankrekening.
- Bij onvoldoende aanmeldingen kan de aanvangstijd van een danscursus wijzigen, bijvoorbeeld door samenvoeging met een cursus van een uur eerder of later.
- Bij ziekte of verhindering van de docent wordt de cursist per mail op de hoogte gebracht. De uitgevallen les aan het eind van de cursus ingehaald.
- Bij minder cursisten dan het minimale aantal kan een cursus, in overleg met de deelnemers, doorgaan met minder lesuren voor hetzelfde cursusgeld.
- Annulering of overschrijving (naar een andere cursus) door een cursist kan alleen per mail (cursus.griffioen@vu.nl) tot twee weken voor aanvang van de cursus.
- Bij annulering wordt € 10,- aan administratiekosten in rekening gebracht.
- Bij overschrijving naar een andere cursus wordt geen geld teruggegeven bij een prijsverschil kleiner dan € 10,- met de oude cursus. 

      

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam

spamfuik@vu.nl