Danscursussen> Cultuurcentrum VU Griffioen
Danscursussen

Zin om te dansen en aan je conditie te werken, maar ook een goede techniek te ontwikkelen? Dan zit je goed bij de Griffioen. Van salsa tot klassiek ballet en van Hip Hop tot musicaldans: keuze genoeg!

Sluiten Alle danscursussen op een rij: >
Start cursussen november 2016> Cultuurcentrum VU Griffioen
Start cursussen november 2016

Vanaf maandag 21 november starten diverse cursussen met een compacte lengte van 2 t/m 8 lessen. Ideaal om naast werk of studie te volgen! Maak je keuze uit yoga, schilderen, massage, toneel spelen, zingen. En wat dacht je van je eigen tas maken en edelsmeden? Klik hieronder voor het rooster.

Sluiten Rooster cursussen vanaf 21 november >
Pieter Derks, Daniel Arends, Javier Guzman: te zien in de Griffioen!> Cultuurcentrum VU Griffioen
Pieter Derks, Daniel Arends, Javier Guzman: te zien in de Griffioen!

De Griffioenzaal barst bijna uit haar voegen van alle cabaretshows komend seizoen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Javier Guzman, Freek de Jonge, Marc-Marie, Pieter Derks, Sanne Wallis de Vries en Yentl en De Boer? Ook reprises van topvoorstellingen van Lenette van Dongen, Diederik van Vleuten, Eva Crutzen en Dolf Jansen.

Sluiten Bekijk alle cabaretvoorstellingen in seizoen 16-17 >
Zaalverhuur> Cultuurcentrum VU Griffioen
Zaalverhuur

Ben je op zoek naar een betaalbare, centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie voor uw evenement? Ontdek de voordelen van Cultuurcentrum VU, Griffioen! Naast ons eigen theater- en cursusprogramma is ons centrum een uitstekende en sfeervolle locatie om een congres, diner, film, theatervoorstelling en nog veel meer te organiseren.

Sluiten Bekijk de mogelijkheden van de Griffioen! >

    Griffioenprogramma 

    Vul hieronder je e-mail adres in om ons maandelijkse theater- en filmprogramma te ontvangen:
    E-mail adres:
     

    spamfuik@vu.nl