Finalisten Griffioen De Stoep Cabaretfestival bekend

28 februari 2020
Na de halve finales in Theater De Stoep te Spijkenisse zijn de finalisten van het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival bekend: Luuk Ransijn en Rami Nima werden verkozen door het publiek en de juryleden voegden daar Jaromir Palthe en Kai Bodewitz aan toe.

De finale vindt plaats op zaterdag 14 maart in Theater Griffioen in Amstelveen. Er zijn nog kaarten beschikbaar. De slotact is oud-winnaar Teun van den Elzen (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2019).

Klik hier voor meer info en kaarten

Het festival richt zich op het ontdekken van cabarettalent en wil hen een springplank bieden naar de grotere landelijke cabaretfestivals.

Eerdere finalisten/winnaars waren o.a. Kirsten van Teijn (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2013), Anne Neuteboom (winnaar Cameretten 2015), Martijn Kardol (winnaar Leids Cabaret Festival 2016), Daan van der Hoeven (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2017) en Teun van den Elzen (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2019).