Nieuws
Martijn Koning

Studentenactie!

Kom met je huisgenoten, studiegenoten of andere genoten naar een voorstelling in de Griffioen!
10 januari 2019
Kom je met 8 of meer studenten naar een theatervoorstelling? Dan is er nu een actie: je krijgt een drankje gratis! Kom je met meer dan 15 studenten? Dan krijg je zelfs twee gratis drankjes per kaartje! Het perfecte huisuitje en dé perfecte verenigingsactiviteit: bezoek een cabaret-, muziek- of toneelvoorstelling in de Griffioen. Van Javier Guzman tot Martijn Koning en van Theatergroep de Kale tot Ellen ten Damme: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het perfecte huisuitje en dé perfecte verenigingsactiviteit: bezoek een cabaret-, muziek- of toneelvoorstelling in de Griffioen. Van Javier Guzman tot Martijn Koning en van Dood Paard tot Danny Vera: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je meer informatie of wil je advies over een passende voorstelling voor jouw groep vrienden of vereniging? Stuur dan een e-mail dan naar studenten.griffioen@vu.nl. Hier kun je ook terecht voor eventuele verzoeken en vragen.

Wil je gebruik maken van deze actie? Let dan op het volgende:

* Geldig voor alle voorstellingen

* Kaartjes dienen in één keer gekocht te worden aan de kassa (ma. t/m vr. 17.00-22.30 uur)

* Als een voorstelling niet uitverkocht is, kan je ook nog op de dag zelf de kaartjes kopen.

* Op de avond van de voorstelling kun je de kaartjes bij de kassa inwisselen voor drankjes.

* Alleen via de kassa te koop en niet via onze website.

* Uitverkocht = uitverkocht

* Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend. Er worden geen drankjes verstrekt op al gekochte kaarten. De Griffioen behoudt te allen tijde het recht deze actie stop te zetten.